Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 281, на Съб Ное 02, 2024 10:32 am
Търсене
Latest topics
Нина Добрев се чувства горда, че е българка
4 posters
Страница 1 от 1
Нина Добрев се чувства горда, че е българка
Ослепителната канадска актриса с български корени не крие гордостта си, че е българка
Нина Добрев разказа пред „Стори“, как се е стигнало до там, че в един от епизодите на нашумелия сериал „Дневниците на вампира“, тя проговаря на родния си език – българския.
„Един ден на снимачната площадка, както си говорих с майка ми на български, сценаристите се заслушаха и много харесаха българския език. На момента им хрумна да използват способностите ми да говоря чужд език, за да стане героинята ми още по-загадъчна“, разкрива Добрев.
Красавицата сподели, че адски много се кефи на българските медии, които я заливат с похвали и добри думи, което кара Нина още повече да се гордее с родината си. „Подкрепата, с която ме дарява България, означава много за мен. А прекрасните неща, които се пишат за мен, много ме радват“, каза още набиращата ве по-голяма популярност у нас и в Сащ актриса.
Въпреки че Добрев се радва на положителните оценки от страна на българските медии, като една истинска звезда, тя не пожела да разкрие нещичко за личния си живот и се измъкна с фразата: „Нямам време за гаджета“. Мъжът на мечтите й обаче е нещо средно между героите от сериала, които се борят за сърцето й.
Нина Добрев разказа пред „Стори“, как се е стигнало до там, че в един от епизодите на нашумелия сериал „Дневниците на вампира“, тя проговаря на родния си език – българския.
„Един ден на снимачната площадка, както си говорих с майка ми на български, сценаристите се заслушаха и много харесаха българския език. На момента им хрумна да използват способностите ми да говоря чужд език, за да стане героинята ми още по-загадъчна“, разкрива Добрев.
Красавицата сподели, че адски много се кефи на българските медии, които я заливат с похвали и добри думи, което кара Нина още повече да се гордее с родината си. „Подкрепата, с която ме дарява България, означава много за мен. А прекрасните неща, които се пишат за мен, много ме радват“, каза още набиращата ве по-голяма популярност у нас и в Сащ актриса.
Въпреки че Добрев се радва на положителните оценки от страна на българските медии, като една истинска звезда, тя не пожела да разкрие нещичко за личния си живот и се измъкна с фразата: „Нямам време за гаджета“. Мъжът на мечтите й обаче е нещо средно между героите от сериала, които се борят за сърцето й.
Re: Нина Добрев се чувства горда, че е българка
Оо .. ще е страхотно да проговори на български в Дневниците , дано да го пуснат с бг. аудио.
Cookie ♥- Модератор
- Брой мнения : 620
Точки от мнения : 1072
Рейтинг : 46
Местожителство : София
ТЯ ВЕЧЕ ПРОГОВОРИ...
thevampirediaries__- Нов
- Брой мнения : 9
Точки от мнения : 8
Рейтинг : -1
И ние много се гордеем с нея
miss_dobrev- Напредващ
- Брой мнения : 218
Точки от мнения : 557
Рейтинг : 1
Местожителство : софия
Similar topics
» Сара Канинг се чувства като сестра на Нина Добрев
» Историята на НИНА ДОБРЕВ!!!
» Историята на Нина Добрев!
» Иън предлага брак на Нина Добрев
» Обида към Нина Добрев в класация !!!!!!!!
» Историята на НИНА ДОБРЕВ!!!
» Историята на Нина Добрев!
» Иън предлага брак на Нина Добрев
» Обида към Нина Добрев в класация !!!!!!!!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Сеп 09, 2012 5:17 pm by miss_dobrev
» MAY 17TH - 2012 CW Upfront Party
Нед Сеп 09, 2012 5:08 pm by miss_dobrev
» Обща тема за графики
Пон Май 28, 2012 7:11 pm by Cookie ♥
» Избрани са още двама Древни братя
Пет Май 25, 2012 3:18 pm by miss_dobrev
» Снимки от Twitter
Пет Май 25, 2012 3:16 pm by miss_dobrev
» Снимка зад кадър от еп.22 – The Departed
Пет Май 25, 2012 3:14 pm by miss_dobrev
» BtvNews - Имате ли мляко?
Пет Май 25, 2012 3:12 pm by miss_dobrev
» Говоря все по-зле български!
Пет Май 25, 2012 3:00 pm by miss_dobrev
» Интервю с Джули Плек за последиците от финала на трети сезон (МНОГО СПОЙЛЕРИ ЗА ПОСЛЕДНИЯ СЕЗОН!!!)
Вто Май 15, 2012 6:19 am by ♥ Радии